Dette skjer fremover!

Her er en liste over innlegg vi arbeider med. Vi tar alltid i mot forespørsler, spørsmål og tips i kommentarfeltet.

 

– Intervju med forfatter Oda Faremo Lindholm om boka Bullshitfilteret

– Sex i forhold

– HPV og cervix-kreft

– Skeive dager

– P-ring

– Seksuelt overførbare infeksjoner du må være oppmerksom på i utlandet

 

Følg oss på twitter og facebook!

5 kommentarer
  1. Det er mye om hva og hvordan man skal få det beste sexlivet. Jeg skulle ønsket et større fokus på ufrivillig sølibat og hvilke konsekvenser det har. Av det jeg vet så finnes det ikke noe medisin mot seksuell frustrasjon. Eneste gangen jeg har hørt det nevnt er når lederen i mannsforum tok det opp i en reportasje i p2 programmet Ekko. Jeg føler det er et ganske stort hull i samfunnet her.

  2. Bliss: Hei, Bliss. Kobberspiral er det eneste hormonfrie prevensjonsmiddelet vi anbefaler hvis du ikke vil ha barn nå. Andre hormonfrie metoder, som for eksempel eggløsningstester og fruktbarhetskalendere, har nok en viss effekt, men de har større rom for brukerfeil, og flere kvinner blir gravide når de bruker disse metodene. Disse metodene er rett og slett ikke sikre nok. Kobberspiral er helt fint å bruke selv om du ikke har fått barn. Kobberspiralen er også billig, og den varer lenge. Les mer om kobberspiral her: http://underlivet.blogg.no/1431615040_et_hormonfritt_altern.html

  3. Anonym: Hei, anonym! Beklager at vi ikke har svart på henvendelsen din før nå. Vi vil gjerne skrive et innlegg om menskopp. Flott forslag. Takk for det. Hilsen E og N.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg