Her er årets beste russeknute

Russens hovedstyre i Oslo og Akershus har tradisjonen tro laget 100 knuter for 2015. Årets beste russeknute finner du på 3.plass. 

 

Av Nina D. Brochmann

 

Russeknute nr. 3 lyder som følger: Test deg for kjønnssykdommer på Sex og Samfunn den 7.mai. I morgen har nemlig Sex og Samfunn kun åpent for russen. Fra kl.14 til kl.02 om natta kan du teste deg for klamydia, mykoplasma og gonoré hos verdens hyggeligste klinikk for unge. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av! 

 

Du kan lese mer om klamydiatesting her. Neste uke kommer det en sak på bloggen om mykoplasma.

 

Marius Johansen er medisinskfaglig ansvarlig lege ved Sex og Samfunn, og kanskje bedre kjent som @DoktorrLove. Han håper flest mulig av årets russ tar turen til klinikken ved Schous plass på Grunerløkka.

 

– 7.mai på Sex og Samfunn blir russens beste sjekkested våren 2015. De som tester seg vil få et strykemerke til russedressen der det står: Jeg har sjekket meg, nå vil jeg sjekke deg!

 

På klinikken vil gutter avlegge urinprøve og jentene tar en vaginal selvtest, altså at man stryker en liten q-tip inn i skjeden. Du trenger altså ikke å foreta en undersøkelse av underlivet inne hos en lege, men gjør alt på egenhånd på et toalett. Kjapt og enkelt, med andre ord!

 

– De som tester positivt får telefon om dette fra oss, og settes opp til en time for behandling. De får gratis antibiotikabehandling her. Om man ikke har hørt fra oss på 10 dager, betyr det at prøven er negativ.

 

Sex og Samfunn finner du i Trondheimsveien 2B. Det ligger i et to-etasjers murhus inne på Schous Bryggeri. Bruker du kollektivt, går du av på Heimdalsgata eller Nybrua. 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg