Nominer Underlivet til Vixen Blog Awards!

Vi vil nå enda flere med gode tekster om seksuell helse, og du kan hjelpe oss. Nominer Underlivet til Vixen Blog Awards. Fagblogger skal frem!

For at enda flere skal få lære seg mer om sykdommer som HIV og herpes, prevensjonsmidler som p-piller og kobberspiral og viktige fun-facts som forskjellen på vulva og vagina ønsker vi å spre bloggen til nye lesere.

Dere lesere kan faktisk hjelpe oss med å spre bloggen ved å nominere oss i en av kategoriene til årets Blog Awards. Nominer ved å trykke her. Mer informasjon om de ulike kategoriene finner du her. Du kan nominere flere ganger og i flere kategorier.

Vixen Blog Awards satser ikke på fag, men de satser på blogg, og vi mener en fagblogg som Underlivet skal kunne konkurrere om blogg-priser selv om vi kanskje skiller oss litt ut fra andre nominerte. Blogg er et viktig og voksende medium, og blogg kan bety andre ting enn mote og livsstil. Kanskje de legger til en ny kategori neste år? Det er mange gode bloggere der ute som definitivt hadde fortjent “Årets Fagblogg”.

Nominer nå, fristen er 20. september.

 

Hjertelig takk for hjelpen!

Hilsen Ellen og Nina

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg