Vil du skrive for oss?

Jobber du med seksuell helse, eller lar du deg engasjere av fagfeltet? Kan du tilby et nytt perspektiv på et tema som kan knyttes til sex eller seksualitet? Vi trenger hjelp til å fylle bloggen med godt stoff i tiden fremover, og vi vil høre fra deg!

 

Som noen av dere sikkert så i helgas A-magasin, er Nina gravid. Veldig snart vil hun trenge litt fri fra både bloggen og studiet, og siden jeg (Ellen) ikke kan skrive for oss begge trenger vi litt skrivehjelp mens hun er borte.

Har du en idé til en sak du vil skrive? Er det et tema du savner som du kunne tenke seg å dekke? Ikke nøl, skriv til oss! Vi tar imot både idéer og ferdige tekster. Du trenger ikke være fagperson for å skrive for oss, men vi vil vite bakgrunnen din, og vi vil ha klarhet i hvor du henter informasjonen din fra. 

Bloggformatet er veldig fritt, men faglig tyngde er viktig for oss. Skriver du en fagtekst må du holde deg til oppdatert forskning, men du står fritt til å bruke meningene dine eller noe du har selv har opplevd, hvis du velger en annen sjanger enn fagtekst. Se litt på tekstene vi har publisert tidligere for ideer til form og lengde. Du kan i utgangspunktet velge sjanger og innhold selv, men vi må stå inne for budskapet i teksten. 

Teksten vil bli publisert på bloggen under ditt eget navn. Hvis du av en eller annen grunn vil være anonym er dette mulig. Du er selv eier av teksten og du står fritt til å publisere den på nytt hvor du selv måtte ønske. Vi tilbyr redigeringshjelp, både faglig og språklig.

Vi driver bloggen for folkeopplysningens skyld, og slik det er nå er det veldig lite penger involvert. Vi har dessverre ikke økonomi til å honorere innleggene. Hvis vi mottar flere tekster eller ideer kommer vi til å gjøre et utvalg. Vi velger selv hvilke tekster som skal trykkes.

Vi håper på å høre fra flere av dere!

Send ferdig tekst eller idé til tekst og litt om deg selv til [email protected]

Hilsen fra Nina og Ellen

 

Foto: Faksimile, A-Magasinet 31.juli 2015

 

Følg Underlivet på Facebook, Twitter og Instagram. Kontakt oss i kommentarfeltet.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg